Contact

Martijn Gijzen
Martijn.gijzen@rucphen.nl

Martijn Gijzen

Raadslid en vicefractievoorzitter

Martijn is sinds 2017 lid van de RVP en tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 werd hij met voorkeurstemmen in de gemeenteraad gekozen. Hij werkte toen nog als ambtenaar bij de gemeente Rucphen en moest dus een keuze maken, want als ambtenaar kun je niet in de gemeenteraad van dezelfde gemeente plaatsnemen. Hij heeft  uiteindelijk voor de gemeenteraad gekozen omdat hij zijn stemmers niet teleur wilde stellen. Martijn is raadslid EROM en vicefractievoorzitter. 

 

Martijn is opgegroeid in Sint Willebrord en heeft bouwkunde, stedenbouw en rechten gestudeerd. Momenteel werkt hij bij de gemeente Woensdrecht als manager Publieksplein. 

 

Martijn woont sinds juli 2020 met zijn vrouw en twee dochters weer in Sint Willebrord. Daarvoor heeft hij 13 jaar in Rucphen gewoond. Martijn is altijd bezig want in zijn vrije tijd is hij lid van tennisvereniging De Bocht waar hij tevens bestuurslid is, voetbalvereniging RSV waar hij als keeper 35+ voetbal speelt en bouwclub HIK waar hij inmiddels meer mentaal ondersteunt in plaats van bouwt aan de jaarlijkse carnavalswagen. Verder heeft hij twee jachthonden waar hij graag mee traint en jaagt. 

 

In de volgende periode wil Martijn zich graag blijven inzetten als raadslid. “De afgelopen periode hebben we als RVP hard gewerkt en hebben we veel bereikt. Er moet echter nog veel meer gebeuren en het is eigenlijk nooit af. Ik wil mijn kennis, ervaring maar zeker ook mijn ambitie heel graag in blijven zetten voor onze inwoners en onze mooie gemeente”.