Contact

Heidi Vos
h.vos@rucphen.nl

Heidi Vos

Ik ben Heidi Vos en kom oorspronkelijk uit Heerle en Bergen op Zoom. Na een omzwerving naar Tilburg ben ik met mijn gezin verhuisd naar St. Willebrord, waar ik alweer met heel veel plezier woon sinds 2008.

Al kort daarna ben ik actief geworden in de Rucphense politiek. Ik draag graag mijn steentje bij om zaken te veranderen die beter kunnen of moeten. Ik ben in het verleden actief geweest op alle beleidsterreinen en heb bijvoorbeeld gevochten voor het behoud van het buitenbad.

In mijn dagelijks leven werk ik als Data Engineer bij de gemeente Tilburg, ben getrouwd en heb een zoon en een dochter, die hier geboren en getogen zijn. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen, bijvoorbeeld in de Rucphense bossen of Pannenhoef en anders geniet ik wel in mijn tuin van de natuur en niet te vergeten mijn kippen in hun kippenparadijs.

Ik wil me komende raadsperiode graag inzetten op met name economie-, milieu- en ruimtelijke ordeningsdossiers. Mogelijkheden voor eigen inwoners om betaalbare en energiezuinige woningen te kopen of huren zijn hierin heel belangrijk. Mensen moeten in onze eigen gemeente kunnen blijven wonen. Dit is broodnodig voor de leefbaarheid, scholen, winkels, sport- cultuur en andere voorzieningen: alles is hiervan afhankelijk. Daarnaast zet ik me in om de omgeving prettiger leefbaar te maken, dus meer ruimte, meer groen, meer speelgelegenheden en ruimte en activiteiten voor jongeren.