Edwin Verstraten

Contact

Edwin Verstraten

Van Schendelplein 11
4735 BK Zegge
e.verstraten@kpnmail.nl

Edwin Verstraten

Burgercommissielid

Al ruim 3 jaar bij de RVP

 

Nadat Edwin sinds 2013 actief was in de dorpsraad van het dorp zegge, wilde hij zich gemeentebreed gaan inzetten voor de mensen in zegge. Daarop besloot hij om in 2015 lid te worden van de lokale politieke partij de RVP. Al vrij snel werd Edwin plaatsvervangend burgercommissielid in de commissie ABM. En sinds 2017 is Edwin Burgercommissielid in de commissie ABM.

Edwin is geboren en getogen in Zegge. Heeft een opleiding gevolgd op de middelbare school als elektromonteur.Hij is nu werkzaam als elektromonteur bij een bedrijf dat onderhoud pleegt aan openbare verlichting en verkeersregelsinstallaties.

Edwin is zeer actief als vrijwilliger bij diverse verenigingen in zijn woonplaats Zegge. Zo is hij onder andere coördinator bij de buurtpreventie.

Edwin is getrouwd en vader van 2 zoons. In zijn vrije tijd is Edwin scheidsrechter bij de KNVB en is zeer aktief bij de zegse carnavalsstichting.

In de komende periode zou hij graag gemeenteraadslid willen worden om zich nog meer in te kunnen zetten voor de inwoners van Zegge, maar ook voor de andere dorpen in de gemeente Rucphen.