Contact

Johan van den Beemd
jbeemd@ziggo.nl

Johan van den Beemd

Raadslid en Fractievoorzitter

Al ruim 16 jaar bij de RVP.

 

In 2005 is Johan lid geworden van de RVP. Omdat dit toch een partij is die in de gemeente het meest bij Johan paste. Van 2006 tm 2010 heeft hij als burgercommissie lid plaats mogen nemen in de commissie EROM. Met de verkiezingen in 2008 is Johan met voorkeurstemmen in de gemeenteraad gekomen. Daar was hij raadslid EROM en vice fractievoorzitter van de RVP. De periode 2014 tm 2018 was Johan nog steeds raadslid EROM en vice fractievoorzitter van de RVP en Voorzitter van de commissie ABM. Daarnaast is hij ook lid van de auditcommissie.

In deze periode vanaf 2018 tot heden is Johan fractievoorzitter en nog steeds voorzitter van de commissie ABM tevens is hij  lid van de werkgeverscommissie.

Johan woont zijn hele leven al in St. Willebrord. Hij werkt vanaf zijn 16 in de bouw en heeft met zijn avondschool diverse diploma’s gehaald om zo hoger op te komen. Hij is momenteel werkzaam als uitvoerder bij een middelgroot bouwbedrijf .

Johan woont samen met zijn vriendin en zijn hondjes in de gagelrijzen in St. Willebrord. in zijn vrije tijd is hij lid van de schietclub de Koningsschutters en gaat hij er graag op uit met zijn racefiets of mountenbike om zo te ontspannen.

In de volgende periode wil hij graag raadslid blijven om de opgedane kennis van de afgelopen jaren als raadslid de komende 4 jaar weer in te zetten voor de inwoners van de gemeente Rucphen. Om de gemeente Rucphen aantrekkelijk en betaalbaar te houden.