Contact

Harry Vergouwen
Hcavergouwen@home.nl

Harry Vergouwen

Mijn naam is Harry Vergouwen. De meesten van jullie zullen mij kennen van SV Sprundel, waar ik ruim 20 jaar in het jeugdbestuur heb gezeten, en van het SV Sprundel Beachsoccer Toernooi, waar ik gedurende 10 edities deel heb mogen uitmaken van het organisatiecomité. Nu ben ik nog actief als penningmeester van Fanfare De Eendracht en Dweilband Stik Leutig en ben ik tot de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 voorzitter van de Rucphense Volkspartij (RVP).

Ik ben na 28 jaar in loondienst te hebben gewerkt binnen de financiële wereld, in 2013 voor mezelf begonnen onder de naam Vergouwen Financieel Advies. In 2015 ben mijzelf gaan specialiseren in het CDD/KYC domein (integriteit). CDD/KYC staat voor Customer Due Diligence / Know Your Client. Hierbij neem ik opdrachten aan van (financiële) instellingen of CDD-gespecialiseerde bedrijven. Doel is om de klanten van de betreffende bedrijven te onderzoeken om zo te voldoen aan de wettelijke verplichting van de Wwft (Wet tegen witwassen en financiering terrorisme).

Ik sta midden in de samenleving. Gezien het bovenstaande is het logisch dat mijn interesses uitgaan naar integriteit, sport en cultuur. Ik zal mij daarom ook met name op die gebieden inzetten voor onze inwoners. De leden van de RVP zijn Actief, Betrokken en Onafhankelijk. Actief en betrokken binnen de lokale gemeenschap van de vijf kerkdorpen. Als vrijwilliger, bestuurslid van een vereniging of als raadgever voor de mensen. Maar vooral onafhankelijk. Onafhankelijk van de landelijke politiek en onafhankelijk van commerciële belangen.

Kortom: RVP, gewoon voor u, lokaal de beste!