Contact

Adri Blom
adriblom1955@gmail.com

Adri Blom

Raadslid

Al 10 jaar bij de RVP

 

In 2014 is Adri op 58 jarige leeftijd gekozen tot raadslid voor de RVP. Op 1 april 2012 is hij met functioneel leeftijdsontslag gegaan na een werkzame periode van 36 jaar bij de Koninklijke Luchtmacht en direct aansluitend lid geworden van de RVP.

Adri is geboren in Oss. Op jonge leeftijd verhuist naar Hoogvliet en later naar Zuidland op het eiland Voorne-Putte. In deze periode op de Havo/Mavo in Spijkenisse en Hellevoetsluis zijn opleidingen gehad en de eerste jaren na school bij Verolme Shipyards in Rozenburg gewerkt. In 1976 op 20 jarige leeftijd opgeroepen voor de dienstplicht en opgekomen bij de Koninklijke Luchtmacht en tegelijk verhuist naar St.Willebrord. Enkele jaren later omgezet in een beroepsverband bij de Luchtmacht en met veel omzwervingen o.a. 12 jaar lesgegeven op de Koninklijke Militaire Academie in Breda en de laatste 5 jaar van zijn diensttijd bij de vliegopleiding van de Luchtmacht op Vliegbasis Woensdrecht gediend. Omdat hij geen persoon is om stil te zitten direct begonnen met een andere baan en sinds 1 januari 2012 als planner werkzaam bij WGM Transport in Roosendaal.

Hij is getrouwd met een echte Willebrordse, al 41 jaar woonachtig in St.Willebrord, trotse vader van een zoon en een dochter en 5 kleinkinderen. In zijn vrije tijd is hij voorzitter van schietvereniging “SV.Koningsschutters” en een fervent wedstrijdschutter.

Volgende periode wil hij graag Raadslid blijven voor de RVP, de opgedane kennis als Raadslid, commissielid in de commissie ABM en het voorzitterschap van de commissie EROM wil hij graag gebruiken om zich de komende 4 jaar maximaal in te zetten voor de zaken die de mensen van de Gemeente Rucphen ten goede komen.