Adry Aerts

Contact

Adry Aerts
apcmaerts@home.nl

Adry Aerts

Al meer dan 24 jaar bij de RVP

 

Adry is 62 jaar geleden geboren in het toenmalige moederheil te Breda. Hij is opgegroeid in Etten-Leur en woont nu inmiddels alweer 35 jaar in Sint Willebrord. Hij is getrouwd met Annie Jongenelis en is trotse vader van 3 prachtige volwassen dochters.

Adry is werkzaam als calculator/werkvoorbereider in de verkeersmaatregelen bij de afdeling Verkeer & Mobiliteit van KWS Infra BV te Zwijndrecht.

In zijn vrije tijd houdt Adry zich bezig met joggen in de regio, koude trainingen volgens de Ice Man Wim Hof methode, EHBO lid/bestuurslid Sint Willebrord en niet te vergeten de RVP de enige lokale politieke partij van de Gemeente Rucphen.

‘De RVP is voor mij; een partij die kracht en energie uitstraalt, herkenbaar en aanspreekbaar is, en die vooral open en duidelijk is. Een partij met reële wensen, die een afspiegeling is van de lokale bevolking. Uw belangen zijn onze belangen, voor zowel jong als oud. RVP gewoon voor U!’

De volgende periode wil Adry graag raadslid blijven voor de RVP, om ervoor te zorgen hoe de overheidsparticipatie binnen de Gemeente Rucphen kan worden ingeburgerd. Er zullen bruggen moeten worden gebouwd tussen ambtenaar en burger, er moet een zelfredzame samenleving worden gecreëerd. Adry ziet winst in samenwerking tussen partijen, maar ook tussen diverse kernen. Samen bereik je meer.

Tot slot heeft Adry nog een advies voor de gehele bevolking van de Gemeente Rucphen.

Beste Mensen, ga 16 maart stemmen, goed en/of slecht weer, zin en/of geen zin. Laat uw stem niet verloren gaan, want echt geloof mij maar, SAMEN BEREIK JE MEER.