Monique Lambregts

Contact

Monique Lambregts

Leeuwerikstraat 79
4711 JB St.Willebrord
moniquelambregts79@home.nl

Monique Lambregts

Raadslid

Al 5 jaar bij de RVP.

 

In 2013 is Monique op 35 jarige leeftijd bij de RVP gegaan. Zij wilde graag weten wat er speelt binnen de gemeenschap en de gemeente Rucphen.
In 2014 is zij burgercommissielid Maatschappelijke Aangelegenheden geworden voor de RVP. Onlangs in december 2017 is zij doorgegroeid naar de functie van Gemeenteraadslid.

Monique is geboren in het ziekenhuis in Breda en is opgegroeid in Sint Willebrord. Vanaf haar 16e had zij diverse (vakantie)baantjes naast haar studie HAVO en MEAO administratief/secretarieel. Om op 19 jarige leeftijd fulltime deel te gaan nemen in het arbeidsproces als administratief medewerker. Na diverse boekhoudkundige avondopleidingen en een deeltijdopleiding Management, Economie en Recht aan de Avans Hogeschool, afgerond in 2012, heeft zij zichzelf kunnen opwerken tot Office Manager/Trainingscoördinator.

Zij is gelukkig met haar vriend en heeft geen kinderen. In haar vrije tijd is zij Penningmeester van de RVP en Secretaris van skivereniging Ski4Fun.

De komende periode wil zij graag haar functie als Raadslid behouden en verder ontwikkelen om zo de mensen van de Gemeente Rucphen van dienst te kunnen zijn.