Monique Lambregts

Commissielid ABM

Al 9 jaar bij de RVP.

 

In 2013 is Monique op 35 jarige leeftijd bij de RVP gegaan. Zij wilde graag weten wat er speelt binnen de gemeenschap en de gemeente Rucphen.
In 2014 is zij burgercommissielid Maatschappelijke Aangelegenheden geworden voor de RVP. Vanaf december 2017 is zij een aantal maanden Gemeenteraadslid geweest.

Monique is geboren in Breda en opgegroeid in Sint Willebrord. Vanaf haar 16e had zij diverse (vakantie)baantjes naast haar studie HAVO en MEAO administratief/secretarieel. Om op 19 jarige leeftijd fulltime deel te gaan nemen in het arbeidsproces als administratief medewerkster. Na diverse boekhoudkundige avondopleidingen en een HBO deeltijdopleiding Management, Economie en Recht aan de Avans Hogeschool, afgerond in 2012, heeft zij zichzelf kunnen opwerken tot Office Manager. Momenteel is zij werkzaam als Senior Administrator bij een organisatie in Roosendaal.

Monique woont in Sint Willebrord. In haar vrije tijd is zij Penningmeester van de RVP en Secretaris van skivereniging Ski4Fun.

De komende periode wil zij graag in haar functie verder, zodat zij zichzelf verder kan ontwikkelen en groeien om zo de mensen van de Gemeente Rucphen van dienst te kunnen zijn.