Contact

Hans Gordeijns
j.gordeijns@home.nl

Hans Gordeijns

 

Hans Gordeijns is 68 jaar oud, niet geboren maar wel getogen in St.Willebrord is een trotse Willebrorder te noemen. Na zijn middelbare schoolopleiding (MULO en HAVO en aanvullende vakstudies) heeft hij bijna 2 jaar bij Justitie gewerkt. Aansluitend is hij in dienst van de gemeente Rucphen getreden, waar hij bijna 37 jaar werkzaam was op de afdeling Sociale Zaken, de latere afdeling Samenleving. Vanwege een samenvoeging van de sociale diensten van 6 gemeenten heeft hij nog 5 jaar gewerkt bij het Werkplein Hart van West-Brabant te Etten-Leur. Hans geniet sedert 17 januari 2020 van een welverdiend pensioen

 

Hans heeft zich wederom voor de RVP verkiesbaar gesteld bij de komende raadverkiezingen. Hij heeft niet alleen oog voor de belangen van zijn geliefde Willebrord maar is ook zeer begaan met de overige 4 kerkdorpen welke samen de gemeente Rucphen vormen.

Hans staat op een verkiesbare 5e plaats waarmee hij aangeeft er weer voor te willen gaan.

Vanwege zijn bekendheid met de sociale kaart schrijft hij met enige regelmaat bezwaar- en of beroepschriften wanneer hem dat gevraagd wordt. Dit alles pro deo.

 

Hans was voorzitter van de Stichting Processiepark St.Willebrord. De stichting welke de kruisweg terug gebracht heeft in het Processiepark. Momenteel is hij voorzitter van de Willebrordse Kruisvereniging en daarnaast ook voorzitter van de Stichting Mattheus van den Eeden.

Hans heeft als hobby postduiven, houdt van muziek, voetbal en reizen. Hij is getrouwd, heeft twee volwassen zonen, twee lieve schoondochters en een kleindochter van 14 jaar.