Hans Gordeijns

Contact

Hans Gordeijns

Bremstraat 1
4711 CD St. Willebrord
j.gordeijns@home.nl

Hans Gordeijns

Hans Gordeijns is 64 jaar oud, niet geboren maar wel getogen in St.Willebrord en een trotse Willebrorder te noemen. Na zijn middelbare schoolopleiding (MULO en HAVO en aanvullende vakstudies) heeft hij bijna 2 jaar bij Justitie gewerkt. Aansluitend is hij in dienst van de gemeente Rucphen getreden, waar hij bijna 37 jaar werkzaam was op de afdeling Sociale Zaken, later afdeling Samenleving. Hans heeft de gemeente Rucphen niet helemaal verlaten want hij is nog steeds marktmeester in St.Willebrord.

Sedert 1 januari 2015 is Hans werkzaam op het Werkplein Hart van West-Brabant in Etten-Leur.

Hans heeft zich voor de RVP verkiesbaar gesteld bij de komende raadverkiezingen. Hij heeft niet alleen oog voor de belangen van zijn geliefde Willebrord maar is ook zeer begaan met de overige 4 kerkdorpen welke samen de gemeente Rucphen vormen.

Hans staat op een onverkiesbare plaats en zal dus met voorkeur stemmen gekozen moeten worden. Zou dit het geval zijn dan zal hij de raadszetel ook innemen.

Hans was voorzitter van de Stichting Processiepark St.Willebrord. De stichting welke de kruisweg terug gebracht heeft in het Processiepark. Hij is momenteel voorzitter van de Kruisvereniging afdeling St.Willebrord en voorzitter van de Stichting Mattheus van den Eeden.

Hans heeft als hobby postduiven, houdt van voetbal en reizen. Hij is getrouwd, heeft twee volwassen zonen én twee lieve schoondochters en een kleindochter van 10 jaar.