Martien de Bruijn

Contact

Martien de Bruijn

Kaaistraat 76
4711 HS St. Willebrord
06- 46 00 67 26
mdb@ziggo.nl

Martien de Bruijn

Wethouder

Al ruim 12 jaar bij de RVP

 

In 2006 is Martien op 24 jarige leeftijd gekozen tot raadslid en fractievoorzitter van de RVP. Op 7 april 2010 heeft hij zijn studie Recht & Management aan de Universiteit van Tilburg cum laude afgerond. De volgende dag, 8 april 2010, is hij benoemd tot Wethouder in de gemeente Rucphen voor de RVP. Op dit moment is Martien bezig aan zijn tweede periode als Wethouder, met in zijn portefeuille Onderwijs, WMO, Jeugdzorg, Participatiewet, Financiën en het project Omleidingsweg.

Martien is geboren en getogen in St. Willebrord. Zijn werkzame leven is hij, na het afronden van de HAVO, op 16-jarige leeftijd begonnen in de Pallethandel van zijn vader. Als avondstudies heeft hij de opleiding Management Economie en Recht aan de Avans Hogeschool afgerond in 2006. En in 2008 de Masterstudie Strategisch Management aan de Avans Hogeschool.

Hij is getrouwd en de trotse vader van een dochter. In zijn vrije tijd houd hij varkens, koeien en kippen op Boerderij De Lage Zegge. Daarnaast fietst hij graag op een racefiets en is voorzitter van fietsclub TC Rust-Wat in St. Willebrord.

De volgende periode wil hij graag Wethouder blijven voor de RVP, om zijn opgedane kennis en ervaring van de afgelopen jaren de komende 4 jaar in te kunnen zetten voor de mensen van de Gemeente Rucphen.