Janneke Veraart

Afgelopen Kerstvakantie werd ik benaderd met de vraag of ik me wilde inzetten voor de gemeente, door lid te worden van de RVP. De gemeentelijke politiek is mij niet geheel onbekend, door mijn werk bij de kinderopvang en vrijwilligersrol binnen SKW Zegge en W4daagse Zegge.

Ik woon al jaren samen met mijn vriend en 2 kinderen in Zegge, waar ik zelf ook ben opgegroeid.

Na de havo ben ik begonnen op de PABO, waar ik al snel ontdekte meer interesse te hebben in de sociaal-emotionele ontwikkeling van de kinderen. Dus ben ik na het eerste jaar overgestapt naar de opleiding SPH, die ik met veel enthousiasme heb afgerond. Hierna ben ik aan de slag gegaan in de zorg, van ambulante (thuis) ondersteuning tot aan dagbesteding en van kinderen tot aan 65+.

Toen dit lastig te combineren werd met mijn kinderen, kwam het vormgeven van een nieuwe kinderopvang op mijn pad. Een uitdaging die ik met beide handen heb aangepakt.

Ik zet me graag in voor onze gemeente, met speciale aandacht voor de onderwerpen jeugd, sport en cultuur en zorg, omdat dit is waar mijn kennis ligt en ik het meeste voor onze gemeente kan betekenen.