Contact

Cor Leijs
corleijs@home.nl

Cor Leijs

Ik ben van 15-05-1964 en opgegroeid in St Willebrord.

Na een eerste jaar Atheneum op de middelbare school vond ik het leuker om met vrienden naar de voormalige LTS te gaan. Na opleidingen timmerman en metselaar kwam ik toch in de isolatiebranche terecht. 9 jaar werkzaam geweest in de isolatie om vervolgens als zelfstandige de kledingwinkel Body Wear met te starten. Na 10 jaar was de uitdaging weg en hebben we besloten om op het hoogtepunt de zaak van de hand te doen. Vervolgens 3 jaar terug in loondienst in de isolatie, waarna na 3 jaar het ondernemersbloed weer begon te borrelen. In 2008 ben ik Leijs Isolatie gestart en vanaf 2017 is de zaak overgegaan in Leijs Isolatie BV.

In heel mijn leven is sport altijd een belangrijk item geweest. Tot mijn 52e gevoetbald en vervolgens in de tenniswereld gestapt. In 2017 ben ik voorzitter geworden van TV Rico, om te proberen deze vereniging van de ondergang te redden. Dit is mede door de inzet van vele vrijwilligers en steun van de gemeente (lees RVP) gerealiseerd.

Na eerdere verzoeken van andere partijen om in de politiek te stappen, vond ik persoonlijk dat ik wel wat terug moest doen. De RVP is de partij die echt bij mij past, en daar wil ik mij graag voor inzetten.

Mijn doelen zijn om de gemeente zich verder te laten ontwikkelen daar waar mogelijk. Aandacht ook met name voor zaken die echt spelen.

Het belang van onze inwoners (jong/oud) en ondernemers beschermen zie ik als een pré.

Wij weten alles.

Waar u woont,

Uw mentale staat,

De status van uw bankrekening,

Wie uw vrienden en kennissen zijn,

De gesprekken die u voert,

Wij zien dat u dit nu leest.

 

Niks is van u.

Wees blij.