Zusje Brans

Contact

Zusje Brans

Kozijnenhoek 22
4715 RG Rucphen
rinibrans@kpnmail.nl

Zusje Brans

Burgercommissielid

Al 5 jaar bij de RVP.

 

Zusje is geboren in Rucphen als nr.11 in een gezin van twaalf kinderen. Getrouwd en een prachtige zoon gekregen. Ze heeft zeven jaar bij De Vijfsprong gewerkt, in het zwembad en de sporthal, in dienst van de Gemeente Rucphen. Vervolgens heeft Zusje 19 jaar in de bibliotheek van St.Willebrord gewerkt. Waarbij ze peuter en kleuter activiteiten organiseerde alsmede de klassenbezoeken van de Maria Goretti – en Willibrordusscholen.

Zusje heeft gedurende 5 jaren avondopleidingen gevolgd en samen met haar man een tuincentrum opgericht. Dat in 2005 is beëindigd. Ze heeft ervaring als mantelzorger, toen haar moeder hulp behoevend werd een woonunit bij de woning geplaatst om haar in haar laatste levensjaren zelf te kunnen verzorgen.

Gedurende zes jaar is Zusje bestuurslid/penningmeester geweest bij Stichting Vrienden Heemtuin Rucphen, waarbij ze tevens rondleidingen heeft verzorgd aan de groepen drie en vijf van alle basis scholen in de gemeente Rucphen. Zusje heeft als vrijwilliger de jeugd van de badminton club begeleid.

Inmiddels is Zusje gepensioneerd en geniet van de mooie wandel en fietstochten in de natuur. Bezoekt graag steden,musea ,parken en tuinen. Leest graag een goed boek. En ook planten en dieren kunnen nog steeds rekenen op een goede verzorging.

“Met alle opgedane ervaringen in mijn leven, wil ik mij nog graag 4 jaar inzetten voor de bevolking van de gemeente Rucphen.”